fbpx

Cake Smash

Cake Smash

In Studio Snoez

Uw kindje is van baby naar dreumes gegroeid en dit is een mijlpaal om vast te leggen! En dat kan met de cakesmash shoot.

Deze shoots kan je het beste inplannen  ruim voor hun 1e verjaardag zodat je de foto kan gebruiken als originele uitnodiging voor hun 1e verjaardag.

 

In StudioSnoez heb ik diverse outfitjes liggen om het plaatje compleet te maken. Dit varieert van tutu’s tot broekjes tot vlinderstrikjes.

 

Eerst maken we foto’s van uw kindje en eventuele attributen en  daarna kan het feest beginnen en komt de supercupcake in beeld. Uw kindje kan ontdekken wat er voor hem staat en zal vast een zeker gaan smullen. Ondertussen ben ik daar om dit moment vast te leggen!

 

Cakesmash classic:

Bij deze shoot zitten 8 digitale foto's op hoge resolutie inbegrepen die u kunt kiezen uit een door mij gemaakte selectie. Natuurlijk is er ook de taart en balonnen. En u krijgt 4 afdrukken in een accordionmapje!

€ 165,-

 

cakesmash to the max:

Bij deze shoot zitten maar liefst 12 digitale foto's op hoge resolutie inbegrepen die u kunt kiezen uit een door mij gemaakte selectie. Natuurlijk is er ook de taart en de balonnen. Daarnaast krijgt u ook 4 afdrukken in een accordionmapje!

€ 180,-

 

 

 

Belangrijk

extra

Neem contact op

Terug naar boven