fbpx

Cake Smash

Cake Smash

In Studio Snoez

Je kindje is van baby naar dreumes gegroeid, dit is een mijlpaal om vast te leggen! Dit is mogelijk met een ontzettend gave CAKESMASH SHOOT!

De meest ideale timing om de shoot te plannen is ruim voor de eerste verjaardag, zodat de foto's gebruikt kunnen worden voor de uitnodiging voor deze wel erg speciale dag!

Ik heb in de foto studio diverse outfits op voorraad om een geweldige look te maken. Dit varieert van tutu’s tot broekjes en vlinderstrikjes.

We starten met het maken van foto’s van jouw kindje en eventuele attributen en daarna kan het feest beginnen met een geweldige thema CAKE. Jouw kindje kan deze taart dan lekker gaan ontdekken, heerlijk onbezorgd kliederen en smullen. Ondertussen ben ik daar om dit geweldige moment vast te leggen!

 

Cakesmash Classic:

Bij deze shoot zitten 8 digitale foto's op hoge resolutie inbegrepen die je kunt kiezen uit een door mij gemaakte selectie. Dit is inclusief een hele mooie thema taart en prachtige sier ballonnen, alles voor een topresultaat. Bij deze reservering ontvang je naast de digitale foto's ook 4 afdrukken in een accordionmapje!

€ 165,-

 

Cakesmash to the Max:

Inbegrepen zijn maar liefst 12 digitale foto's op hoge resolutie die je kunt kiezen uit een door mij gemaakte selectie. Dit is inclusief een prachtige thema taart en ballonnen. Daarnaast krijg je ook 4 afdrukken in een accordionmapje!

€ 180,-

 

NIEUW! Extra Melkbadje!

Dit is een extra setting optie als toevoeging op de Cakesmash! Na de Cakesmash inclusief thema taart en ballonnen kan jouw kindje daarna heerlijk spetteren in een melkbadje! Wat een feest! Bij deze toevoeging op de shoot is extra tijd inbegrepen om jouw kindje in deze twee settingen te fotograferen. Het melkbadje geeft een ontzettend leuk en mooi resultaat. Het aantal foto's welke je ontvangt zijn i.c.m. de Cakesmash Classic 8 digitale foto's op hoge resolutie en i.c.m. de Cakesmash to the Max 12 stuks. Daarnaast ontvang je ook 4 afdrukken in een accordionmapje!

+ € 50,-

 

Belangrijk

extra

Neem contact op

Terug naar boven