fbpx

Kinderen en familiefotografie

Kinderen – en familiefotografie

De jaren vliegen voorbij en voor u het weet hangen er nog steeds babyfoto’s aan de muur terwijl uw kleintje al een dreumes of kleuter is. Of misschien wilt u leuke foto’s met uw hele gezin. Dan is de keuze kinderfotografie/familiefotografie een goede optie voor u. 

Bij familie fotografie hangt het van het aantal kinderen af of dit mogelijk is in de studio. Meestal doe ik deze shoot buiten. Leuk in de bossen, romantisch bij een meertje of lekker tussen de herfstbladeren. Alles is mogelijk!

 

U kunt kiezen uit de onderstaande pakketten. 

 

Kidsshoot plain: Bij deze shoot zitten 5 digitale foto’s op hoge resolutie inbegrepen die u kunt kiezen uit een door mij gemaakte selectie.

€ 139,-

 

Kidsshoot classic: bij deze shoot zitten zitten 10 digitale foto’s op hoge resolutie inbegrepen die u kunt kiezen uit een door mij gemaakte selectie. Daarbij krijgt u ook een accordion mapje met 4 afgedrukte foto's!

€ 159,-

 

Kidsshoot exclusive: bij deze shoot zitten maar liefst 15  digitale foto’s op hoge resolutie inbegrepen die u kunt kiezen uit een door mij gemaakte selectie. Daarbij krijgt u ook een accordion mapje met 4 afgedrukte foto's!

€ 189,-

 

 

Op locatie

  

Heeft u een mooie locatie voor ogen? Wilt u liever niet ver, of helemaal niet van huis? Dan past de kindershoot op locatie perfect bij u. We maken foto’s in huis, op uw favoriete plekje of op een door u uitgezochte locatie. Alles om dit mooie moment vast te leggen! Na het boeken van een afspraak neem ik telefonisch contact met u op ter bevestiging en om de fotoshoot met u door te spreken.

De onderstaande prijs komt boven op de pakket prijzen 

  Meerprijs €45,-

Belangrijk

Voorafgaand aan de kinder/familieshoot hebben we telefonisch contact voor extra informatie en om uw wensen te bespreken. De duur van de shoot is circa 60 minuten

Boek hier uw afspraak of als u nog vragen heeft neem dan contact op 

 

afspraak maken

Neem contact op

Terug naar boven