Newbornshoot

Newbornshoot

In Studio Snoez

Een newbornshoot in de studio is van alle gemakken voorzien. Er is een ruime keuze aan accessoires, achtergronden en props. Om het voor uw pasgeboren kindje zo comfortabel mogelijk te maken is de tempratuur altijd 27 graden en natuurlijk staat veiligheid bij mij garant. Na het boeken van een afspraak neem ik telefonisch contact met u op ter bevestiging en om de fotoshoot met u door te spreken.

u kunt kiezen uit de onderstaande pakketten

Newbornshoot plain: Bij deze shoot zitten 6 digitale foto’s op hoge resolutie inbegrepen die u kunt kiezen uit een door mij gemaakte selectie.

€ 199,-

Newbornshoot classic: bij deze shoot zitten zitten 10 digitale foto’s op hoge resolutie inbegrepen die u kunt kiezen uit een door mij gemaakte selectie. Daarbij krijgt u ook een accordion mapje met 4 afgedrukte foto's en een klein kadootje voor uw nieuw geluk. 

€ 239,-

 

Newborn shoot exclusive: bij deze shoot zitten maar liefst 16 digitale foto’s op hoge resolutie inbegrepen die u kunt kiezen uit een door mij gemaakte selectie. Daarbij krijgt ook een accordion mapje met 4 afgedrukte foto's en een klein kadootje voor uw nieuw geluk. 

€ 269,-

 

*Bij alle pakketten is er de mogelijkheid om foto's met de ouders of eventuele broertjes en/of zusjes te maken

Newbornshoot

Op locatie

U en uw pasgeboren kindje kunnen in een vertrouwde omgeving blijven terwijl ik zorg dat er prachtige foto’s  worden gemaakt van uw nieuw geluk.  Ook  bij een newbornshoot op locatie is er vooraf telefonisch contact. We spreken uw wensen door zodat ik alle accessoires en andere benodigdheden op uw smaak kan afstemmen en meebrengen.

voor een nieuw born shoot op locatie word er standaard een meerprijs gerekent boven op het door u gekozen pakket

 

Meerprijs €59,-

Belangrijk

Uw pasgeboren kindje staat voorop! Er word een ruime tijd in geboekt voor deze shoot en het is altijd mogelijk om de shoot te onderbreken zodat u kunt voeden, verschonen etc. Alles om het uw kindje en u het zo comfortabel mogelijk te maken.

Een afspraak vindt plaats binnen de eerste 14 dagen na de geboorte (uitzonderingen daargelaten). Voor een newbornshoot boek ik 4 uur in.

Heeft u zelf wensen of dingen die u in de foto verwerkt wilt hebben, geef dit dan aan zodat ik er rekening mee kan houden.

De afspraken zullen overdag plaats vinden omdat ik tijdens mijn fotosessies uitsluitend werk met natuurlijk licht.

 

afspraak maken

Neem contact op

Terug naar boven