fbpx

Ander perspectief

november 17, 2018 door Milou Lapidaire in Nieuws 0 reacties
Ander perspectief

een paar weken geleden heb ik heel eventjes in jullie schoenen mogen staan. Wij hadden namelijk zelf een fotoshoot. Aangezien ik op mijn website nog steeds maar 1 kindje had en die nog steeds 1 was leek het me hoog nodig om dit eens te update.

En dus boekte ik naar mijn mening een top lifestijl fotografe Rosalie Voortman.

Zenuwachtig dat ik was! hoe zou het gaan? Zouden mijn bengels dan wel een keer met MIJ op de foto willen en natuurlijk kom ik er dan ook nog een beetje voordelig op. Als fotograaf op mijn eigen fotoshoot kon ik natuurlijk niets aan het toeval over laten. Dus een week vooraf lagen alle kleding  afgestyld en wel klaar en was de locatie na eigen bezoek goed gekeurd #controlefreek.

Maar alle zenuwen waren voor niets, net als die bij jullie (meestal dan haha) we hebben een heerlijke tijd gehad en het heeft ons prachtige foto’s opgeleverd.  Wat begon als een praktische update voor mijn website eindigde in een mooie herinnering met waardevolle foto’s.

dus vanaf nu ben ik op Snoez niet meer een moeder van 1 kind van 1 jaar. Maar SHINE mijn verloofde en ik met me kleine meisje van 3 en mijn heerlijke boef van 1 op op mijn website.

 

 

Terug naar boven