fbpx

♥ Little Bandits ♥

januari 18, 2017 door Milou Lapidaire in Nieuws 0 reacties
♥ Little Bandits ♥
Boefjes, bengeltjes, deugnieten, introvert ,extravert, rustig of enthousiast het maakt niet uit we maken er altijd een feestje van!
Zo ook bij de shoot met deze 2 enthousiaste boefjes. Alle kinderen zijn verlegen als ze binnenkomen. Logisch, een vreemde omgeving is toch een beetje spannend.
Gelukkig was het ijs snel gebroken toen we de buren gingen wakker maken met ons potten en pannen muziekorkest. Daarna kon de pret niet meer op toen we de mama’s hadden weggetoverd op de toverkist. We hebben zelfs vissen gevangen en tot slot zijn we op avontuur gegaan als echte indianen in de door Snoez ontworpen tipi tent.
Kortom het was een top ochtend waar de kindjes vooral plezier hebben gemaakt en dat is net zo belangrijk als de foto’s.
Wil je het resultaat van de avonturen zien? dat kan vanaf 23 januari, eigenlijk moest dit nog geheim blijven want het was een cadeautje voor oma dr verjaardag. Maar de kindjes waren er zo vol van dat die uitdaging nog te groot was, en bij binnenkomst van oma alles uitgebreid werd besproken door de kids. Gelukkig zijn de foto’s nog een verassing!
Hebben jouw kinderen ook zin om op avontuur te gaan in studio Snoez met als resultaat mooie foto’s, boek hier uw afspraak.
Terug naar boven