fbpx

Nieuwe website Snoez Fotografie

november 7, 2016 door Milou Lapidaire in Nieuws 0 reacties
Nieuwe website Snoez Fotografie

Met trots presenteer ik u de website van SNOEZ FOTOGRAFIE. Na hard werken, veel puzzelen en heel vaak mijn teksten opnieuw schrijven is het gelukt. De website is af! Ik ben nu niet alleen meer te vinden op social media maar, ik heb een nieuwe thuisbasis gevonden om mijn werk met jullie te delen!

Daarnaast wordt er hard gewerkt aan de opbouw van StudioSnoez! Zodat ik straks ook vanuit een volwaardige studio de mooiste foto’s van jullie pasgeboren baby’s en snel groot wordende kinderen kan maken. In de studio kan ik mijn grote diversiteit aan achtergronden, fotoprops en accessoires tonen.

Maar niet alleen daar wordt aan gewerkt, wat dacht je van de blog die je hier nu leest.  Ook een primeurtje!  Ik heb geen idee hoe dit moet maar mijn motto is: Als je het niet probeert weet je het nooit.

Ik zal met regelmaat bloggen over mijn ervaring in de zwangerschap, newborn & kids fotografie. Bijvoorbeeld  over dat mooie baby’tje waar ik prachtige foto’s van heb gemaakt, maar die mij alleen nog even onderscheet. Over die mooie buiken met vliegende hormonen. En die kinderen die zo mooi en snoezig op de foto staan, maar achter de schermen ervaren circusartiesten waren. Daarnaast zal ik ook schrijven over mijn eigen ervaringen en de ontwikkeling van het bedrijf.

Wil je een fotosessies boeken, of wil je meer informatie: neem dan contact op ik sta je graag te woord.

Terug naar boven