fbpx

StudioSnoez is klaar

november 7, 2016 door Milou Lapidaire in Nieuws 0 reacties
StudioSnoez is klaar

Er is hard gewerkt aan StudioSnoez en ik kan wel zeggen dat er een speelse nette, warme ruimte is ontstaan die voorzien is van alle gemakken voor een zwangerschapshoot, newbornshoot of om de kinderen te fotograferen.

Daarnaast is er een ‘Wall of Fame’ gemaakt waarin mijn kleinste klantjes op de muur pronken. Door de drukte helaas nog niet up-to-date, maar zie het maar als een sneak preview.

Elke shoot is genieten. Het leuke aan fotografie is dat je je kunt voorbereiden wat je wilt maar dat je het uiteindelijk met het moment moet doen. Dit geeft een creatieve uitdaging. Elk kind en elke zwangere vrouw is op haar manier even prachtig. Het is een eer om dit vast te mogen leggen.

In de herfst had ik een zwangerschapshoot op locatie. Een aanstaande moeder die met haar mooie buik stond te pronken op een locatie in Dongen. Het was niet heel warm maar ze had het er voor over en het bleek het waard te zijn. Het zijn prachtige foto’s geworden!

Ook de newborn shoot van pas geleden was zeer geslaagd. Natuurlijk plaste mijn jongste klantje direct over me heen toen de luier uit ging, maar ach, risico van het vak zeg ik dan.

Terug naar boven