fbpx

Studio en ik

Studio

 

 

 

De Afgelopen jaren heb ik hard gewerkt om dit op te bouwen en nu mag ik met trots zeggen dat mijn eigen studio een feit is. Er is een plek gecreëerd waarin de ouders kunnen ontspannen en de kinderen zich op hun gemak kunnen voelen. Snoez fotografie neemt dan ook alle tijd om het perfecte plaatje voor u vast te leggen en u een mooie herinnering te geven in een tastbare vorm.

*In samenwerking met GUDOK PHOTOGRAPHY

 

 

 

Milou Lapidaire

Wat leuk dat je meer over mij te weten wil komen.

Mijn naam is Milou lapidaire, ik heb een dochtertje van 3, een zoontje van 1 jaar en een leuke man aan mijn zijde. Ik geniet van het leven en ben op mijn best als ik me vrij voel, me creatief kan uiten en mooie dingen mag maken.

Vanuit deze drive ben ik begonnen aan de studie aan de School voor Fotografie te Breda en heb ik deze dan ook succesvol afgerond. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd en heb ik mijn bedrijf Snoez fotografie opgericht. Ik heb geleerd dat het leven onvoorspelbaar kan zijn en dat je de kleine geluksmomentjes moet koesteren. En hoe mooi is het als je daar iets tastbaars van mag maken. 

Ik heb mij gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschappen, pasgeboren baby’s, cakesmash en kinderfotografie. Zwangerschapsbuiken zijn het teken van een nieuw leven, newborns zijn een wonder op zich en kinderen zijn het grootste geluk wat je overkomt. Dan ben ik als persoon vereerd om dit vast te leggen.

Mijn kracht is het oog voor detail hebben en het inspelen op de situatie. Ik zal altijd mijn uiterste best doen om het de persoon voor de camera zo comfortabel, veilig en ontspannend mogelijk te maken. Met mijn kleinste klantjes ga ik zeer zorgvuldig en bekwaam om.

Voor meer informatie neem gerust contact op, ik sta je graag te woord.

 

contact

 

*In samen werking met ROSALIE VOORTMAN photography

 

 

 

 

Terug naar boven