Reviews

Wat vinden mijn klanten van mijn werk en de samenwerking?

«Onlangs een bij Snoez fotografie hele gave foto's laten maken van mijn kleine boef! En wat ben ik daar blij mee. Milou deed het heel erg leuk, en de foto's waren binnen mum van tijd binnen. Ik kom zeker terug!»

«We hebben genoten tijdens de new born shoot. Alles ging heel makkelijk en rustig. En het resulaat is geweldig geworden. Super blij zijn we er mee. Bedankt. Namens André en mij en natuurlijk Damian.»

«Hele mooie New Born shoot gedaan door milou , heel veel geduld met onze kleine drukte maker en zijn grote zus , wij zijn super blij met het resultaat en komen zeker nog een keertje terug !»

«Afgelopen september hebben wij ontzettend mooie foto's laten maken van ons petekindje! Een leuke, spontane meid die haar vak verstaat. Naar aanleiding van onze persoonlijke ervaring met Milou is het echt een aanrader om bijzondere foto's door haar te laten maken!»

«Vorige week heeft Snoez Fotografie foto's gemaakt van onze zoon. Wij zijn meer dan tevreden over de omgang, het geduld, de rust en professionaliteit van de fotografe! Het eindresultaat is verbluffend! Wij raden iedereen Snoez Fotografie aan.»

Neem contact op

Terug naar boven