Reviews

Wat vinden mijn klanten van mijn werk en de samenwerking?

«Super leuke ervaring, met mooie foto's als eindresultaat! De shoot was op locatie(buiten), vond ik zelf leuk omdat je dan wat verschillende plekjes kunt kiezen voor een foto. Ik heb gebruik gemaakt van een jurk die Milou mee bracht. Iets niet alledaags, wat extra bijzonder is voor de foto's. Milou laat je op je gemak voelen en geeft tijdens de shoot goede tips over hoe je kunt staan, zitten, kijken ed, vond ik erg fijn! Er was alle tijd voor mij, geen gehaast. de week na de shoot kreeg ik de foto's te zien. prachtige foto's van een super bijzondere periode van me leven!»

«

We gingen voor een leuke foto voor oma's verjaardag. Maar wat we kregen waren geweldige foto's en een super leuke ochtend voor de kinderen.

Het plezier straalt van de foto's af, jij hebt de kinderen in hun spel weten vast te leggen waardoor je prefect hun persoonlijkheid terug ziet in de foto's. Super bedankt en tot over een paar weekjes na de geboorte van ons tweede zoontje.

»

«Hele mooie New Born shoot gedaan door milou , heel veel geduld met onze kleine drukte maker en zijn grote zus , wij zijn super blij met het resultaat en komen zeker nog een keertje terug !»

«Het was super en het resultaat GEWELDIG!!! We zijn zo blij met de foto's die je gemaakt hebt. Met jouw geduld en creativiteit heb je onze mannen prachtig in beeld gebracht. Én heb je ontzettend snel gewerkt aan de afwerking zodat we de foto's snel in ons bezit hadden. DANK!»

«Wat ben ik Een trots mama. Wat heeft Milou prachtige foto's van mijn Meisje gemaakt. Ze nam alle tijd voor Bobby en het resultaat mag er zijn. De foto's zijn echt geweldig geworden! Mocht je nog twijfelen over of je Een newborn shoot wilt doen met jouw baby dan zeg ik: Doen!!!!!»

Neem contact op

Terug naar boven