fbpx

Reviews

Wat vinden mijn klanten van mijn werk en de samenwerking?

«Onlangs een bij Snoez fotografie hele gave foto's laten maken van mijn kleine boef! En wat ben ik daar blij mee. Milou deed het heel erg leuk, en de foto's waren binnen mum van tijd binnen. Ik kom zeker terug!»

«Het was super en het resultaat GEWELDIG!!! We zijn zo blij met de foto's die je gemaakt hebt. Met jouw geduld en creativiteit heb je onze mannen prachtig in beeld gebracht. Én heb je ontzettend snel gewerkt aan de afwerking zodat we de foto's snel in ons bezit hadden. DANK!»

«Super leuke ervaring, met mooie foto's als eindresultaat! De shoot was op locatie(buiten), vond ik zelf leuk omdat je dan wat verschillende plekjes kunt kiezen voor een foto. Ik heb gebruik gemaakt van een jurk die Milou mee bracht. Iets niet alledaags, wat extra bijzonder is voor de foto's. Milou laat je op je gemak voelen en geeft tijdens de shoot goede tips over hoe je kunt staan, zitten, kijken ed, vond ik erg fijn! Er was alle tijd voor mij, geen gehaast. de week na de shoot kreeg ik de foto's te zien. prachtige foto's van een super bijzondere periode van me leven!»

«Hele mooie New Born shoot gedaan door milou , heel veel geduld met onze kleine drukte maker en zijn grote zus , wij zijn super blij met het resultaat en komen zeker nog een keertje terug !»

«Wat ben ik Een trots mama. Wat heeft Milou prachtige foto's van mijn Meisje gemaakt. Ze nam alle tijd voor Bobby en het resultaat mag er zijn. De foto's zijn echt geweldig geworden! Mocht je nog twijfelen over of je Een newborn shoot wilt doen met jouw baby dan zeg ik: Doen!!!!!»

Neem contact op

Terug naar boven