fbpx

Sitter Shoot

Sitter Shoot

In Studio Snoez

Hoera, ze kunnen zitten! Eindelijk worden ze wat zelfstandiger en gaan ze nog meer op ontdekking uit.

Inmiddels zijn de Newborn shoots verouderd, en word het toch tijd om de foto lijstjes te vernieuwen met foto’s die meer up to date zijn.

Herken je dit, dan is de sitter shoot een super leuke optie, de shoot duurt een half uurtje tot 3 kwartier.

U kunt kiezen uit de onderstaande pakketten. 

 

Sittershoot plain: Bij deze shoot zitten 5 digitale foto’s op hoge resolutie inbegrepen die u kunt kiezen uit een door mij gemaakte selectie.

€ 119,-

 

Sittershoot classic: bij deze shoot zitten zitten 10 digitale foto’s op hoge resolutie inbegrepen die u kunt kiezen uit een door mij gemaakte selectie. Daarbij krijgt u ook een accordion mapje met 4 afgedrukte foto's!

€ 139,-

 

Sittershoot Exclusieve: bij deze shoot zitten zitten 12 digitale foto’s op hoge resolutie inbegrepen die u kunt kiezen uit een door mij gemaakte selectie. Daarbij krijgt u ook een accordion mapje met 4 afgedrukte foto's!

 

€ 155,-

 

Belangrijk

Uw kindje staat voorop! Er word een ruime tijd in geboekt voor deze shoot en het is altijd mogelijk om de shoot te onderbreken zodat u kunt voeden, verschonen etc. Alles om het uw kindje en u het zo comfortabel mogelijk te maken.

 

Heeft u zelf wensen of dingen die u in de foto verwerkt wilt hebben, geef dit dan aan zodat ik er rekening mee kan houden.

De afspraken zullen overdag plaats vinden omdat ik tijdens mijn fotosessies uitsluitend werk met natuurlijk licht.

 

afspraak maken

Neem contact op

Terug naar boven