Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot

In Studio Snoez

Wilt u dit unieke moment graag vastleggen dan bent u hier op de juiste plek! Dit kan in StudioSnoez maar ook in de buurt van StudioSnoez bevinden zich ideale locaties, uitgestrekte velden, bossen etc. Op die manier kunnen we ook mooie foto’s maken in de buitenlucht.

In de studio heb ik diverse jurken, omslagdoeken, vesten e.d., maar u kunt natuurlijk ook uw eigen kleding gebruiken! Na het boeken van een afspraak neem ik telefonisch contact met u op ter bevestiging en om de fotoshoot met u door te spreken.

u kunt kiezen uit de onderstaande pakketten

Zwangerschapsshoot plain: Bij deze shoot zitten 5 digitale foto’s op hoge resolutie inbegrepen die u kunt kiezen uit een door mij gemaakte selectie.

€ 109,-

Zwangerschapsshoot classic: bij deze shoot zitten zitten 8 digitale foto’s op hoge resolutie inbegrepen die u kunt kiezen uit een door mij gemaakte selectie. Daarbij krijgt u ook een accordion mapje met 4 afgedrukte foto's!

€ 129,-

Zwangerschapsshoot exclusive: bij deze shoot zitten maar liefst 11  digitale foto’s op hoge resolutie inbegrepen die u kunt kiezen uit een door mij gemaakte selectie. Daarbij krijgt u ook een accordion mapje met 4 afgedrukte foto's!

€ 149,-

Zwangerschapsshoot

Op locatie

Heeft u een mooie locatie voor ogen? Wilt u liever niet ver, of helemaal niet van huis? Dan past de zwangerschapshoot op locatie perfect bij u. We maken foto’s in huis, op uw favoriete plekje of op een door u uitgezochte locatie. Alles om dit unieke moment vast te leggen! Na het boeken van een afspraak neem ik telefonisch contact met u op ter bevestiging en om de fotoshoot met u door te spreken.

De onderstaande prijs komt boven op de pakket prijzen

 

Meerprijs €30,-

Shoot Deluxe

In de studio

Dit is hét verwenpakket voor uzelf maar ook leuk om te krijgen of om cadeau te geven!

Vooraf aan deze fotosessie wordt u heerlijk verwend in de exclusieve nagelsalon Attrattiva te Dongen. U krijgt een gellak behandeling en uw haren worden mooi in model gebracht. Alles om er piekfijn en zelfverzekerd uit te zien op de zwangerschapshoot!  

Deze shoot zal plaatsvinden in de studio waar u van alle gemakken bent voorzien. Kortom een echte verwendag! Na het boeken van een afspraak neem ik telefonisch contact met u op ter bevestiging en om de fotoshoot met u door te spreken.

*Bij de zwangerschapsshoot deluxe zitten 5 digitale foto’s op hoge resolutie inbegrepen die u kunt kiezen uit een door mij gemaakte selectie

 

€ 179,-

Unieke mogelijkheid

Boekt u een afspraak bij mij in de studio dan kunt u ook kiezen voor een fotoshoot in een melkbad! Dit is een shoot waarin u in melkkleurig water ligt met eventuele bedekking, omringd door bloemen in de door u gekozen tinten! Kunt u zich er nog niets bij voorstellen? Geeft niets, voorbeelden zijn te zien in mijn portfolio

 

Belangrijk

De mooiste periode om de zwangerschapsfoto’s te maken is rond week 30 tot 34.
De duur van de zwangerschapshoot (op locatie) is circa 1.5 uur
De duur van het verwen pakket is circa 3.5 uur
Voorafgaand aan de fotosessie zijn er in overleg ook ander beautybehandelingen mogelijk. 
Let erop dat je op de dag van de fotoshoot geen te strakke kleding draagt want dat zorgt voor strepen op uw lichaam.
Het is altijd leuk als uw partner ook even bij de shoot is, zodat ik jullie ook samen op de foto kan vastleggen (dit zijn vaak hele waardevolle foto’s).
Boek hier uw afspraak of als u nog vragen heeft neem dan contact op 

 

 afspraak maken

Neem contact op

Terug naar boven