Milou Lapidaire

Full time portret fotografe

Perfectie in een beeld ontwikkelen, of dit nou in de zwangerschapsportretten, of in de newborn’fotografie is. Het creëren van een krachtige foto zelfs in zijn eigen sereenheid is mijn vak en mijn passie in één.

Ik hou ervan om in contact te staan met mijn klanten en streef er naar om het zo persoonlijk en oprecht mogelijk te houden. Zodat we elkaar ook echt leren kennen in de korte maar waardevolle tijd die we samen hebben. Dit alles met geduld, professionaliteit en aandacht.

Ik ben Geduldig Creatief proffesioneel sociaal gedreven tikkeltje chaotisch

Over Milou Lapidaire

Ik ben geboren en getogen in Dongen, Noord Brabant.

Ik kom uit een groot gezin met welgeteld 7 kinderen en 2 liefdevolle ouders. Door alle verschillende karaktereigenschappen en eigenaardigheden binnen ons gezin heb ik voldoende ingrediënten meegekregen voor een goede basis van mijn “social skills”.

Creativiteit heeft van jongs af aan in mijn bloed gezeten. Het was dan ook in de lijn der verwachtingen dat ik na mijn Havo startte met een opleiding vormgeving. Voor een extra uitdaging begon ik ook aan een avond opleiding Marketing Nima A. Helaas kun je de dingen in het leven niet plannen en ben ik door een beroerte genoodzaakt geweest te stoppen met beide opleidingen.

Tijdens het revalidatietraject dat ik inging ontstond al snel een grote wilskracht en het streven na perfectie, zoals ik dit nog nooit had ervaren. Zo ben ik na het afsluiten van de revalidatie hard gaan werken om mijn eigen bedrijf op te bouwen zodat ik binnen de mogelijkheden al mijn kwaliteiten kwijt kon en mijzelf constant kan blijven ontwikkelen. Dit alles om uiteindelijk de beste versie van mezelf te worden!

Newborn- en zwangerschapsfotografie

Ik kwam in aanraking met newbornfotografie na de geboorte van mijn eerste kindje. Al langer had ik het idee in mijn hoofd zitten, maar hierna besloot ik er echt werk van te maken. Ik ben dan ook meteen gestart met de opleiding fotografie zodat ik een goede basis had om van start te gaan. Inmiddels heb ik mijzelf verder ontwikkelt door het volgen van verschillende hoogwaardig cursussen binnen mijn specialisatie. Uiteindelijk resulteert dit erin dat ik specialist ben op het gebied van newborn- en zwangerschapsshoots.

Door het verleden weet ik als geen ander dat herinneringen ontzettend kostbaar zijn en dat ik deze bijzondere momenten voor jullie mag fotograferen is dan ook een heel waardevol gegeven.

Mijn gezin

Naast de herinneringen die ik voor jullie vastleg, maak ik ook graag mooie herinneringen met mijn gezin: bestaande uit mijn man en mijn 2 kindjes.

Uiteraard houd ik van uiteten gaan, borrelen met vriendinnen, met het gezin op pad gaan en hierdoor mooie herinneringen maken, maar bovenal houd ik ervan dat alles soepel verloopt door rust en regelmaat. Hierdoor blijft er genoeg rust in mijn hoofd over om de focus en creativiteit in mijn bedrijf te stoppen. Een win-win situatie!

Genoeg over mij. Zullen we ons weer lekker richten op het maken van jouw perfecte plaatje?

newbornshoot oud roze

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of beschikbaarheid?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.