Veel gestelde vragen over Zwangerschapsfotografie

Voor de zwangerschapsshoot zijn er 2 pakketten beschikbaar. Deze variëren in prijs. Je kunt kiezen uit het classic-pakket of het premium-pakket. Klik hier voor meer informatie.

Een zwangerschapsshoot duurt 1.5 tot 2 uur. Ik begeleid je professioneel door de hele fotosessie heen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij en je zwangere buik prachtig op de foto komen te staan.

Natuurlijk kan dat! Bij het premium pakket wordt er rekening gehouden met jouw partner en eventuele oudere kinderen. Het is wel belangrijk dat de kleding van je op jouw wordt afgestemd, zodat het eindresultaat er goed gematched uitziet. Maar uiteindelijk draait de shoot natuurlijk om jouw als zwangere vrouw. Jij staat in het middelpunt van de belangstelling!

In het premium-pakket behoort dit tot de mogelijkheden. We maken aan het begin enkele foto’s met jouw kind(eren). Het mooiste is dat iedereen er op gekleed is zodat we mooie zwangerschapsfoto’s met z’n allen kunnen creëren! Maar het draait uiteindelijk om jou als zwangere vrouw. Jij verdient het als geen ander om in het middelpunt van de belangstelling te staan totdat de baby straks geboren is.

Ik maak gebruik van hoogwaardige zwangerschapsjurken die speciaal gemaakt zijn voor zwangerschapsfoto’s. Dus je hoeft geen kleding mee te nemen voor jezelf. Wel is het handig een naadloos en het liefst huidskleurige slip mee te nemen.  Ook zou het fijn zijn als je een gladde BH mee kan nemen (bij voorkeur strapless). Dit zodat je geen randjes en naadjes ziet.

Wat natuurlijk nooit misstaat is een mooie coupe en wat (basis) make-up , denk aan aardetinten en het liefst geen felle kleuren. Een beetje glamour misstaat nooit! Voel je je daar niet prettig bij? Niet doen dan! De shoot draait om jou en is voor jou. Je komt het beste tot je recht als je dicht bij jezelf blijft en dat is het belangrijkste!

Verder hoef je niet veel mee te nemen. Het meeste is al aanwezig of geregeld voor jouw shoot. En vooraf aan de shoot krijg je van mij nog een brochure met wat voorbereidende informatie. Wil je deze alvast bekijken, download deze dan hier.

Absoluut, juist dan! Want je hebt geen enkele reden om onzeker te zijn. Er is niets krachtiger dan een vrouw die haar kindje draagt. Dit geldt voor alle vormen en maten. Je verdient het om van deze bijzondere tijd en ontwikkeling te genieten, en vooral om er later nog op terug te kunnen kijken.

Ik begeleid je stap voor stap door de gehele zwangerschapsshoot. En samen gaan we zorgen dat jij met je buik stralend op de foto komen te staan. En onthoud: de meeste vrouwen in mijn studio zijn geen model, zenuwachtig bij binnenkomst en hebben allemaal hun eigen onzekerheden.

Het komt goed, vertrouw me!

Zwangerschapsshoots aan huis zijn voor ons beiden niet optimaal. In de studio heb ik perfect licht kan ik makkelijk wisselen van achtergronden en zijn alle zwangerschapsjurken beschikbaar. Waarom jezelf beperken als je genoeg kunt kiezen. Mochten er nou bijzonderheden zijn waardoor het echt niet mogelijk is om naar de studio te komen, dan vinden we zeker een geschikte oplossing in overleg.

Alle geselecteerde foto’s worden individueel nabewerkt om de beelden te optimaliseren en de kwaliteit te kunnen bieden die jullie van mij kunnen verwachten.  Dit kost natuurlijk zijn nodige aandacht en tijd maar des ondanks probeer ik de foto’s binnen 2 weken te leveren zodat jij ze als trotse mama in spé  ze snel kan delen met jouw omgeving.

Het is aan te raden de zwangerschapshoots tijdig te reserveren dit kan telefonisch of via het contact formulier. Ik heb vaak meerdere shoots en reserveringen al vooruit geboekt. Wanneer u dus last minute besluit om jouw zwangerschapsshoot door mij te verzorgen kan het zijn dat ik al volgeboekt ben. Mocht u toch op het laatste moment bij mij terecht komen, dan doe ik uiteraard mijn uiterste best om u toch nog van dienst te kunnen zijn.

De zwangerschapsshoot worden vaak ingepland rond de 30 weken

Zwangerschapsshoot

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of beschikbaarheid?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.