Cakesmash

Wanneer je kindje 1 jaar wordt is het natuurlijk groot feest! Een echte mijlpaal: de eerste stappen naar onafhankelijkheid en de afsluiting van de baby tijd in één. Dit moet gevierd worden! En dan natuurlijk het liefst met een mooie outfit, een feestelijke setting en een grote taart voor de jarige alleen. Deze combi staat garant voor een prachtige cakesmash. Het foto moment om samen met je kleintje te beleven.

Hieronder zie je een selectie van het vele kliederplezier dat we bij Snoez al beleefd hebben.

Boek uw cakesmash shoot optijd

Het is aan te raden de cakesmash tijdig te reserveren( rond de 10 maanden ). Ik heb vaak meerdere shoots en reserveringen al vooruit geboekt. Wanneer je dus last-minute besluit om de smash foto’s door mij te laten verzorgen kan het zijn dat ik al volgeboekt ben

cakesmash Classic

 • drie kwartier tot anderhalf uur in de studio van snoez fotografie

 • Gebruik van alle aanwezige materialen, props en accessoires.

 • compleet verzorgde shoot

 • 10 Foto’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd.

 • Online galerij met min. 13 foto’s

 • accordeon mapje met 4 afgedrukte foto’s

cakesmash Premium

cakesmash unicorn
 • drie kwartier tot anderhalf uur in de studio van snoez fotografie

 • Gebruik van alle aanwezige materialen, props en accessoires.

 • compleet verzorgde shoot met een unieke setting en taart

 • gebruik van het badje na de smash voor extra spetter plezier en fotomomenten

 • 15 Foto’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd.

 • Online galerij met min. 18 foto’s

 • accordeon mapje met 4 afgedrukte foto’s

Cakesmash fotoshoot bij Snoez fotografie

Een cakesmash bij Snoez is altijd uniek!   Voor iedere cakesmash maak ik een originele setting die nog niet eerder is gebruikt. Alles afgestemd op jullie wensen; dit geldt ook voor de taart. Samen met mijn vaste leverancier (Nayley’s cakes) wordt er gezorgd voor een unieke en vooral heerlijk taart waar jouw kindje lekker van kan smullen. En Als extra optie kun je er voor kiezen om de shoot spetterend en spatterend te eindigen door middel van een badje.  De cakesmash foto’s worden altijd genomen bij mij in de studio te Dongen. De cakesmash shoot vindt altijd plaats in mijn studio in Dongen.

Bekijk hier alle 5 de stappen:

Plan van aan pak cakesmash

Voorafgaand aan de shoot heb ik graag telefonisch contact. Op deze manier kan ik je al een klein beetje leren kennen, je alvast wat informatie geven, jouw vragen beantwoorden en het bespreken van jouw wensen en eventuele allergieën  waarmee ik rekening moet houden.

Inplannen van jullie cakesmash foto shoot

In verband met de drukke agenda plannen we wanneer dit mogelijk is  al ruim op tijd in, zodat we allebei weten waar we aan toe zijn en jullie plekje in de studio van Snoez fotografie gereserveerd is. Zodra de afspraak gepland is krijg je van mij een bevestigingsmail met daarin de informatiebrochure omtrent de smash.

cakesmash foto’s maken

Veel klieder-plezier, gekleurde toetjes, lekker snoepen en vieze voetjes. In de studio van Snoez fotografie mag jouw kleine peuter helemaal los gaan! Dit mee maken is volop genieten.

Nabewerking foto’s

Even geduld…

Ik ga een selectie maken uit alle gemaakte foto’s. Hierna ga ik alle geselecteerde foto’s  na-bewerken om elk beeld te optimaliseren. Alles om het eindresultaat te krijgen dat je van mij mag verwachten. Dit kost natuurlijk even tijd, maar ik streef ernaar om je binnen 10 werkdagen na betaling te je verblijden met de digitale foto’s van het geklieder en gelach van jouw kleintje.

accordeon mapje

Als het goed is heb je in de online gallerij je favoriete aangegeven. Deze ga ik bestellen en dan ga ik jullie accordeon mapjes in orde maken.

de levertijd is +/- 3 weken

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of beschikbaarheid?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.