Newbornshoot

“Met liefde en proffesionaliteit maak ik graag prachtige foto’s van uw pasgeboren kindje”

Het bijna zo ver… De laatste loodjes zijn in gegaan en het moment dat jij jouw kleintje gaat ontmoeten nadert.

Die kleine voetjes, schattige handjes en dat heerlijke koppie wil je toch nooit meer vergeten. Deze periode gaat snel en voor je het weet zijn de eerste weken van de babytijd voorbij.

Gelukkig maak ik graag jouw newbornfoto’s, een mooie investering waarmee altijd kunt terug kijken naar de periode van jouw newborn.

Boek uw newbornreportage optijd

Het is aan te raden de newbornshoot al tijdens u zwangerschap tijdig te reserveren. Ik heb vaak meerdere shoots en reserveringen al vooruit geboekt. Wanneer u dus last minute besluit om jullie newbornreportages door mij te verzorgen kan het zijn dat ik al volgeboekt ben. Mocht u toch op het laatste moment bij mij terecht komen, dan doe ik uiteraard mijn uiterste best om u toch nog van dienst te kunnen zijn.

Newbornshoot Classic

 • Alle tijd die een newborn reportage nodig heeft. in mijn studio te Dongen (Noord-Brabant)

 • Gebruik van alle aanwezige materialen, props en accessoires.

 • Alleen foto’s van jouw baby

 • 10 Foto’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd.

 • Online galerij met min. 13 foto’s

 • jouw 5 favoriete foto’s afgedrukt op 13x18

Newbornshoot Premium

Newbornshoot oud roze
 • Alle tijd die een newborn reportage nodig heeft. in mijn studio te Dongen (Noord-Brabant)

 • Gebruik van alle aanwezige materialen, props en accessoires.

 • Inclusief foto’s met ouders en/of broers en zussen

 • 15 Foto’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd.

 • Online galerij met min. 18 foto’s

 • Jouw 5 favorieten foto’s afgedrukt op 13x18

Newborn fotoshoot met broer of zus?

Een babyfoto met broer of zus mag natuurlijk niet ontbreken in de reportage.

Let wel op, dit kan nog wel eens een flinke uitdaging zijn (afhankelijk van de leeftijd). Jullie kennen allemaal wel de uitspraak:’2 is nee” en “3, wil ik niet”. Ik heb door mijn eigen kids en ervaring inmiddels een  flink assortiment aan onderhandelingsopties, maar laten we niet vergeten dat de shoot draait om de nieuwste aanwinst van jullie gezin.

Accessoires newbornfotografie

De newbornshoots worden geheel afgestyld met gebruik van props, mutsjes, wrap en haarbandjes. Ook is er een ruime keuze aan kleur, stoffen en andere attributen. Alles om jouw pasgeboren kindje prachtig op beeld vast te leggen.

Locatie newbornshoot

De fotoshoot van jouw baby vindt voornamelijk in mijn studio in Dongen (Noord-Brabant) plaats. Hier heb ik alles voor de newbornshoot bij de hand. De kachel staat lekker hoog en het licht is perfect. Om aan alle behoeftes van jouw en je kindje te voldoen wordt is er tijdens de shoot alle ruimte en tijd om jouw baby te voeden en te verschonen.

De gemiddelde duur van de shoot is ongeveer 3 á 4 uur.

Bekijk hier alle 5 de stappen:

Plan van aan pak zwangerschapsshoot

Voorafgaand aan de shoot heb ik graag telefonisch contact. Op deze manier kan ik je al een klein beetje leren kennen, je alvast wat informatie geven, jouw vragen beantwoorden en het bespreken van eventuele zwangerschapsongemakken waarmee ik rekening moet houden.

Inplannen van jouw zwangerschaps reportage

In verband met de drukke agenda plannen we wanneer dit mogelijk is jouw zwangerschapsshoot al ruim op tijd in, zodat we allebei weten waar we aan toe zijn en jouw plekje in de studio van Snoez fotografie gereserveerd is. Zodra de afspraak gepland is krijg je van mij een bevestigingsmail met daarin de informatiebrochure omtrent jouw zwangerschapsreportage.

Zwangerschapsfoto’s maken

Het is tijd voor jouw shoot. We gaan er samen voor zorgen dat je prachtig op alle foto’s staat. Misschien wil je wel een zwangerschapsfoto met je partner? Dat kan natuurlijk! Maar uiteindelijk draait de hele shoot om jou en jouw prachtige buik.

Geen zorgen: alles komt goed! Ik begeleid je professioneel en geduldig door de hele sessie heen.

Nabewerking foto’s

Even geduld…

Ik ga een selectie maken uit alle zwangerschapsfoto’s. Hierna ga ik alle geselecteerde foto’s tot in detail na-bewerken om elk beeld te optimaliseren. Alles om het eindresultaat te krijgen dat je van mij mag verwachten. Dit kost natuurlijk even tijd, maar ik streef ernaar om je binnen 10 werkdagen na betaling te je verblijden met de digitale foto’s van jouw zwangerschapsshoot.

Afdrukken

De afdrukken ga ik zorgvuldig opmaken en bestellen. Binnen een aantal weken heb je dan naast de digitale fotos’s in hoge resolutie de afdrukken.

Écht een tastbare herinnering waarin je met trots terug kan blijven kijken naar de tijd dat jouw kleintje nog maar een paar dagen oud was.

newbornshoot oud roze

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of beschikbaarheid?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.