Zwangerschapsshoot

We halen het beste uit jouw zwangerschapsreportage

In de foto’s probeer ik altijd een bepaalde emotie naar boven te halen. Ik begeleid je door de gehele shoot met mijn “tips en trics” zodat jouw zwangere lichaam zo complimenterend mogelijk op de foto komt te staan. Jij krijgt als mama in spé een resultaat om trots op te zijn! Met al mijn professionaliteit zal ik ervoor zorgdragen dat deze kostbare periode tijdens jouw zwangerschap een mooie visuele herinnering wordt!

Zwangerschapsfoto met partner?

Een moment voor jou alleen, waarin jij centraal staat en kunt shinen! Natuurlijk is je partner ook van harte welkom (en mag deze ook wel op de foto), maar laten we niet vergeten dat jij het “zware werk” doet en het dus het allermeest verdiend om in het middelpunt van de belangstelling te staan!

Let’s do this, you deserve it! 

Zwangerschapshoot Classic

zwangerschapsfoto
  • Fotosessie van +/- 1,5 uur in mijn studio te Dongen

  • Gebruik van jurken en doeken uit de collectie van Snoez.

  • 8 Foto’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd.

  • Jouw 5 favoriete afgedrukt op 13 x 18

Zwangerschapsshoot Premium

Zwangerschapshoot
  • Fotosessie van +/- 2 uur in mijn studio te Dongen

  • Gebruik van jurken en doeken uit de collectie van Snoez.

  • 16 Foto’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd.

  • Jouw 5 favoriete afgedrukt op 13 x 18

Accessoires Zwangerschapsfotosessie

Ik maak tijdens de zwangerschapshoots gebruik van hoogwaardige kwaliteit zwangerschapsjurken. Deze zijn speciaal gemaakt en bedoeld voor zwangerschapsreportages. Jurken, doeken en body’s waar je jezelf absoluut comfortabel en prachtig in zal voelen. Een beetje  glamour misstaat bij het gebruik van deze items zeker niet.

Alle zwangerschap fotosessies vinden plaats in mijn studio te Dongen Noord-Brabant.

Bekijk alle 5 de stappen:

Plan van aan pak zwangerschapsshoot

Voorafgaand aan de shoot heb ik graag telefonisch contact. Op deze manier kan ik je al een klein beetje leren kennen, je alvast wat informatie geven, jouw vragen beantwoorden en het bespreken van eventuele zwangerschapsongemakken waarmee ik rekening moet houden.

Inplannen van jouw zwangerschaps reportage

In verband met de drukke agenda plannen we wanneer dit mogelijk is jouw zwangerschapsshoot al ruim op tijd in, zodat we allebei weten waar we aan toe zijn en jouw plekje in de studio van Snoez fotografie gereserveerd is. Zodra de afspraak gepland is krijg je van mij een bevestigingsmail met daarin de informatiebrochure omtrent jouw zwangerschapsreportage.

Zwangerschapsfoto’s maken

Het is tijd voor jouw shoot. We gaan er samen voor zorgen dat je prachtig op alle foto’s staat. Misschien wil je wel een zwangerschapsfoto met je partner? Dat kan natuurlijk! Maar uiteindelijk draait de hele shoot om jou en jouw prachtige buik.

Geen zorgen: alles komt goed! Ik begeleid je professioneel en geduldig door de hele sessie heen.

Nabewerking foto’s

Even geduld…

Ik ga een selectie maken uit alle zwangerschapsfoto’s. Hierna ga ik alle geselecteerde foto’s tot in detail na-bewerken om elk beeld te optimaliseren. Alles om het eindresultaat te krijgen dat je van mij mag verwachten. Dit kost natuurlijk even tijd, maar ik streef ernaar om je binnen 10 werkdagen na betaling te je verblijden met de digitale foto’s van jouw zwangerschapsshoot.

fotoalbum

De afdrukken ga ik zorgvuldig opmaken en bestellen. Binnen een aantal weken heb je dan naast de digitale foto’s in hoge resolutie ook de afdrukken.

Écht een tastbare herinnering waarin je met trots terug kan kijken naar de tijd dat je jouw baby nog in je buik droeg.

newbornshoot oud roze

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of beschikbaarheid?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.