Onze fotostudio

“perfection is ‘a lot of small things, done really well”.

Leuk dat je alvast een digitaal kijkje neemt in mijn studio!

Een plek waar je altijd hartelijk wordt ontvangen en je jezelf op je gemak kunt voelen.

Toen we dit huis kochten hebben we veel verbouwd, getimmerd en opgeknapt. Maar deze ruimte was bijna het grootste project van de verbouwing. Ik weet nog dat ik binnen liep en tegen mijn man zei:” Weet je dit zeker?”. Ik kan aardig door dingen heen kijken… maar deze ramvolle archief ruimte op begane grond, met bruin stenen muren, schrootjes plafond en met zo goed als geen daglicht was zelfs voor mij een “no go”.

Maar goed, na wat gekibbel en een flinke overtuigingskracht van manlief gingen we ervoor. Het project studio Snoez kon beginnen. En dit allemaal binnen 2 maanden want dan stond de agenda al weer volgepland.

foto studio snoez 2.0

Dus zo werden het plafond gesloopt, muren gestuukt, extra ramen geplaatst en zo nog heel veel meer. Het uiteindelijk resultaat is top geworden en ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds blij dat ik voor deze ene keer wel naar manlief heb geluisterd.

En zo is Studio Snoez tot op de dag vandaag nog steeds de ruimte waarin ik vele uurtjes fotograferend door breng. Waar al duizenden foto’s zijn geschoten en vele leuke ontmoetingen hebben plaats gevonden.

Daarnaast is mijn studio met de vide voor extra opberg ruimte de perfecte plek voor mijn met zorg uitgekozen collectie. Denk aan props, wraps, haarbandjes en mutsjes voor de newbornshoots, en de elke maand groeiende collectie aan prachtige exclusieve zwangerschapsjurken om alle zwangere mama’s in te laten “shinen” en ze te verwennen met alle aandacht en hartelijkheid.

newbornshoot oud roze

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of beschikbaarheid?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.